CENNTRO-LOGISTAR 200 TULAJDONSÁGOK

Image

350 KM HATÓTÁV

A Cenntro-Logistar 200 elektromos teherszállítói akár 350 km hatótávolságot is képesek megtenni. Ez a fajta teljesítmény kimagaslik az elektromos teherszállítók piacán.
Image
Image

*100 KM/H SEBESSÉG

Cenntro maximális végsebessége 100 km/h-ra lett limitálva, ezáltal autópályán is könnyedén tud vele közlekedni és időben megérkezik szállítmányával.

*A biztos hatótáv miatt járműveink sebességét korlátoztuk, ügyfeleink biztonsága érdekében.

Image
Image

1000+ KG TEHERBÍRÁS

A megfelelő sebesség és hatótáv mellé fontosnak tartottuk, hogy a terhelése is bőven megfeleljen a szállítással foglalkozók számára. Ezáltal teherszállítóink könnyedén veszik a napi feladatokat, akár 1000+ kg terhelés esetén is. Autótípustól függően a teherbírásuk eltérhet egymástól.
Image
Image

100% ELEKTROMOS

Cenntro-Logistar 200 járműveit 100%-ban elektromos meghajtású motor működteti, így környezetét és pénztárcáját is egyaránt óvni fogja. Mostantól a folyamatosan növekvő benzin árakkal Önnek nem kell törődnie.
Image

Gyorstöltés

A Cenntro egyedülálló gyorstöltés funkciójának köszönhetően  a jármű képes 20%-os szintről egészen 100%-ig feltölteni csupán 45 perc alatt. Ezentúl nem kell órákat várnia, hogy járműve feltöltsön és munkáját tudja végezni.

ANDROID TABLET

Cenntro-Logistar 200 összes teherszállítójában megtalálható egy nagy LCD kijelzős androidos tablet.

A tablet maga tartalmazza a Google Maps Navigációt, Tolatókamerát, Rádiót, Telefonhívást és egyéb Google Store-os alkalmazást.

A készülék nem kivehető az autóból, a képek csak illusztrációk.

Image

HOSSZABB GARANCIÁLIS ÉLETTARTAM

Cenntro-Logistar 200 autóink a legújabb lítium-vasfoszfát (LiFe-PO4) akkumulátorral vannak felszerelve, aminek köszönhetően hosszabb és stabilabb élettartamot tudunk biztosítani. 

A LiFe-PO4 akkumulátorokra 5 év vagy 200.000 km garanciát vállalunk, emellett járműveink alvázára 3 év vagy 60.000 km garanciális szolgáltatást biztosítunk. 

Az elektromos teherszállítók élettartamát az igénybevétel, a karbantartás és a hőmérséklet befolyásolhatja.

KÉPEK
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

VIDEÓK

KÉRJEN AJÁNLATOT